Ovoce zapečené s vločkami a kokosem

Sezóna jahod a třešní je v plném proudu. Zapečte si je například s vločkami a pochutnejte si na lahodném dezertu s vůni léta a kokosu.


Doba přípravy: 10 minut 
Doba pečení:30 minut
Množství: 2 porce
Suroviny:
- 80g ovesných vloček
 - 130g kokosového mléka (v plechovce)
 - 60g vypeckovaných třešní
 - 90g jahod
 - 1 polévková lžíce strouhaného kokosu
 - Agávový sirup na doslazení
 
Postup:
- Ovesné vločky nasypte do kastrůlku a zalijte kokosovým mlékem. Zahřejte, ale nepřivádějte k varu. Podle chuti můžete přidat sirup. Vločky nechte nasáknout alespoň půl hodiny.
 - Troubu předehřejte na 200 ˚C.
 - Ovoce nakrájejte na menší kusy a promíchejte s vločkami. Vložte do zapékací mističky a posypte kokosem. Pečte 30 minut.
 

1 porce obsahuje:
Energetická hodnota: 1 556 kJ
Bílkoviny: 8g
Sacharidy: 38 g
Tuky: 20 g
