Květákovo houbové ragú

Květákovo houbové ragú

Nemusíte připravovat složité přílohy, k ragú postačí i čerstvě upečený chléb…

Doba přípravy: 30 minut

Množství: 1 porce

Suroviny:

  • 150 g květáku
  • 1 střední červená cibule
  • 50 g (krémových) žampionů
  • 1 lžíce oleje
  • 1 lžíce zakysané smetany
  • 1 lžička dijonské hořčice
  • ½ lžičky drceného římského kmínu
  • Snítka rozmarýnu
  • Sůl
  • Vývar na podlití (kuřecí)

 

Postup:

Na pánvi rozehřejte olej. Cibuli nakrájejte nahrubo a vložte na pánev. Nechte zesklovatět. Zatím si nakrájejte houby na větší kusy, přidejte na pánev spolu s drceným římským kmínem. Lehce posolte. Přidejte na drobné růžičky rozebraný květák, nasekaný rozmarýn, podlijtee vývarem nebo vodou a duste doměkka. Odstavte z plotny a vmíchejte smetanu s hořčicí. Případně dosolte.



Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *