Ahoj, tvé slané dorty vypadají nádherně! 🙂 Mohla bych se prosím zeptat, z čeho děláš korpusy? Chystám se na slaný dort k 50. narozeninám, ale co se týče korpusu trošku tápám. :/ Děkuji za odpověď. 🙂
Dobrý den Adélo, můžete použít například tvaroh, který -nastavíte- pomazánkovým máslem. Máte odlehčený krém, který zároveň drží na dortu a dají se do něj zapichovat salámové kytičky a další pochoutky. A když přidáte nějaké bylinky a česnek, nic tím rozhodně nezkazíte. Mezi patra se nějaká šunka nebo sýr hodí 🙂
Hezký den, Jani,
světle zelené jsou vnitřky pórku. Jsou skvěle tvarovatelné a jednoduše s nimi vykouzlíte takovou ozdobu 🙂 Přeji hodně zdaru při výrobě dortíku 🙂
Martina
Ahoj, tvé slané dorty vypadají nádherně! 🙂 Mohla bych se prosím zeptat, z čeho děláš korpusy? Chystám se na slaný dort k 50. narozeninám, ale co se týče korpusu trošku tápám. :/ Děkuji za odpověď. 🙂
Ahoj Pavlo, děkuji 🙂 Doporučuji použít jednoduše toustový chléb. Ať se dílo podaří!
Dobrý večer.. Mohu se zeptat čím prokládáte korpus? Jaká pomazánka? Dáváte mezi to ještě sýry salám či zeleninu? Děkuji za odpověď.. Adéla
Dobrý den Adélo, můžete použít například tvaroh, který -nastavíte- pomazánkovým máslem. Máte odlehčený krém, který zároveň drží na dortu a dají se do něj zapichovat salámové kytičky a další pochoutky. A když přidáte nějaké bylinky a česnek, nic tím rozhodně nezkazíte. Mezi patra se nějaká šunka nebo sýr hodí 🙂
Dobrý den, chtěla bych se zeptat kolik cca padna balíků toustové chleba na dort – třípatrák ? Děkuji
Dobrý den, Pavlo, dlouho jsem třípatrák nedělala, ale řekla bych tak 3-4 balíky.
Dobrý den , chtěla bych se zeptat co je to světle zelená dlouhé ? Paprika ?
Hezký den, Jani,
světle zelené jsou vnitřky pórku. Jsou skvěle tvarovatelné a jednoduše s nimi vykouzlíte takovou ozdobu 🙂 Přeji hodně zdaru při výrobě dortíku 🙂
Martina