Kuřecí steak zavinutý s cuketou a pečenými žampiony

Krémové žampiony mají výraznější chuť než ty klasické a krásně se v troubě rozvoní…


Suroviny:
- 1 kuřecí prso bez kůže
 - ½ středně velké cukety
 - 70 g žampionů (krémové)
 - Olej
 - Sůl a pepř
 - ½ lžičky tymiánu
 - Sušený česnek
 
Postup:
- Troubu předehřejte na 200 °C. Žampiony podle velikosti překrojte napůl anebo na čtvrtiny. V misce smíchejte lžíci oleje, tymián a sůl a pepř a žampiony se směsí promíchejte.
 - V pánvi přiveďte vodu k varu a osolte. Cuketu podélně nakrájejte na plátky silné asi 3 mm a dejte na 3 minuty zblanšírovat, poté zchlaďte ve studené vodě a nechte okapat.
 - Kuřecí prso lehce naklepejte, z obou stran osolte a posypejte sušeným česnekem. Rozpálte pánev a maso z obou stran po 3 minutách opékejte. Plátky cukety omotejte steak, lehce osolte a vložte na plech vyložený pečicím papírem. Vedle masa rozložte žampiony a na 12-15 minut vložte do trouby.
 
