Bageta s kozím sýrem a červenou řepou

Bageta s kozím sýrem a červenou řepou

Červená řepa a kozí sýr jsou nerozlučná dvojka, kterým k dokonalé souhře nahrávají ořechy. Stačí jen sladit zálivku a máte hotový perfektní chuťový zážitek.

Doba přípravy: 5 minut

Množství: 1 porce

Suroviny:

  • 70 – 100g bagety (celozrnné)
  • 2 lžíce čerstvého kozího sýra
  • Pár plátků natenko pokrájené červené řepy
  • ½ polévkové lžíce nasekaných vlašských ořechů, opražených nasucho
  • Rukola

Zálivka:

  • 1 čajová lžička olivového oleje
  • ½ čajové lžičky javorového sirupu
  • Špetka mletého římského kmínu
  • Sůl
  • Čerstvě mletý pepř

Postup:

…tak ten je snad úplně jasný ?



1 komentář k “Bageta s kozím sýrem a červenou řepou”

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *