Bageta s kozím sýrem a červenou řepou

Červená řepa a kozí sýr jsou nerozlučná dvojka, kterým k dokonalé souhře nahrávají ořechy. Stačí jen sladit zálivku a máte hotový perfektní chuťový zážitek.
Doba přípravy: 5 minut
Množství: 1 porce
Suroviny:
- 70 – 100g bagety (celozrnné)
- 2 lžíce čerstvého kozího sýra
- Pár plátků natenko pokrájené červené řepy
- ½ polévkové lžíce nasekaných vlašských ořechů, opražených nasucho
- Rukola
Zálivka:
- 1 čajová lžička olivového oleje
- ½ čajové lžičky javorového sirupu
- Špetka mletého římského kmínu
- Sůl
- Čerstvě mletý pepř
Postup:
…tak ten je snad úplně jasný ?
Mňaam !
Kozí sýr a řepa je prostě dokonalá kombinace 😀 !